Därför ska du delta i affärsnätverk

Det finns många anledningar till varför man ska  gå med i ett eller flera affärsnätverk. Jag är aktiv nätverkare i BNI kungsträdgården. Vi träffas varje måndag mellan kl 11:00 och 13:00, äter en affärslunch och gör riktigt mycket affärer. Hela BNI konceptet bygger på att man ska ge för att kunna få.

Det här inlägget postades i Affärsnätverk och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Därför ska du delta i affärsnätverk

  1. Jonas skriver:

    Jag var med ett kort tag i BNI Vasastan, men jag tyckte att det var alldeles för svårt att få några leads. Det handlar mycket om TRUST och det tar lång tid att bygga upp. Insatsen på 10 lax tyckte jag var lite saftig också, och de som varit med länge sa att det tar åtminstone ett år innan det betalat av sig. Hur är din erfarenhet av hur lång tid det tog innan det började rulla in leads?

  2. Japp precis som du säger så tar det en tid att komma in i gruppen. Första året gav inte alls mycket affärer, men kanske mest för att jag inte var tillräckligt tydlig i mina sökningar. Med tiden så har jag kommit på några nya metoder som fungerar bättre för att väcka intresse.
    Egentligen fungerar det precis som sökmotoroptimering :). Man måste jobba upp ett gott ryckte få så många som möjligt att länka/ge referenser till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *