Mer bidrag från söndagsklubben.

Något som många jobbar med är att sätta upp hemsidor om bingo på nätet. Jag hadde/har en sån sida men orkar inte bygga vidare på den då konkuransen är så hård.

David Olofsson denna legend som har fått påhällsning av fbi i hans student rum. Inte ett helt vanligt sätt att vakna upp på. Att ha en civil polis som väcker en kl 6 på morgonen.

Ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat är sneakers. Vart år när jag drar till New York så brukar jag köpa på mig minst tre par Converse. Det går alltid åt 🙂

För alla er som inte kan sova för att ni känner er otrygga. Denna sidan har mycket och bra info om inbrottslarm. Själv bor jag i lägenhet och känner mig riktigt trygg 🙂

Tycker du om att lira olika spel på nätet så kan du få välkomstbonus här till flera spel. Själv så har jag inte tid att lira på nätet. Men det kanske oxå beror på att jag jobbar framför datorn hela dagarna och vill träffa folk när jag är ledig.

Detta var allt från söndagsklubben denna veckena vill ni se vad de andra tyckte klicka här så kommer ni till tråden som vi använder.

Det här inlägget postades i SEO Sunday. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *